RETOURBELEID

RACING HOUSE URK

Indien u van ons een onjuist(e) maat/artikel ontvangt behoort u dit de dag van ontvangst aan ons te melden. U bent verplicht om de producten nauwkeurig te controleren op tekortkomingen, beschadigingen en overige gebreken, dit dient u binnen 48 na ontvangst te melden. U kunt dit artikel retourneren of omruilen (per post). Uiteraard zullen wij de verzendkosten vergoeden.

 

Indien u een onjuist artikel heeft besteld, is het mogelijk dit (ongebruikt en onbeschadigd) binnen 48 uur om te ruilen. Uiteraard zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.

 

Producten kunnen pas na voorafgaande schriftelijke toestemming (dit kan via ons contactformulier.) van KLAMEIBO BV worden geretourneerd in originele, onbeschadigde en complete staat.

 

De Wederpartij heeft gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen het recht deze zonder opgave van redenen te retourneren, na 14 dagen wordt de reclamering en een retour aanvraag niet meer in behandeling genomen door KLAMEIBO BV.

 

Onderdelen die gemonteerd zijn geweest kunnen niet retour, net zoals elektronische/elektrische onderdelen. Op elektronische/elektrische onderdelen wordt geen garantie verleend. MET ELEKTRISCHE PRODUCTEN WORDEN PRODUCTEN BEDOELD DIE KUNNEN WORDEN AANGESLOTEN OP EEN STROOMKRING.

 

De goederen dienen onbeschadigd , ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd te worden.

 

Eventueel betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de betreffende goederen gerestitueerd.

 

De kosten van retourzending komen voor rekening van de wederpartij.

Dit geldt alleen voor de consument.

 

Zakelijke klanten kunnen dus niet annuleren of terugsturen. De wet kopen op afstand geldt alleen voor consumenten. Een bedrijf ( ook een eenmanszaak) kan dus geen gebruik maken van dit recht.

 

KLAMEIBO BV

Griend 4J

8321 MN Urk

Mob:0619384373 en bij uiterste gevallen 0630847809

 

Het liefst corresponderen via WhatsApp. Schikt u dat niet kun je altijd bellen

 

Langskomen alleen mogelijk na telefonische afspraak!!

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur.

 

Graag tot ziens bij RACING HOUSE