RACING HOUSE

MAAK KENNIS MET ONS

OVER ONS

RACING HOUSE URK

De Slogan van Racing House is “Racing Goud voor jong en oud”. En daar staan we voor. Voor alle leeftijden hebben wij wel iets in huis wat wielen heeft. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de consument voor een aantrekkelijke prijs een goed product in handen heeft.

Dat is ook de reden waarom wij voor de YCF Motorcycles gekozen hebben. Deze crossers bieden wij dan ook voor alle leeftijden aan. Naast benzine crossers bieden wij ook voor de kleineren crossers aan. Dit variërend van loopfiets, elektrische- en benzine crossers. Voor ouders wie het crossen te spannend vinden hebben wij een ander alternatief. Wij hebben voor verschillende leeftijden de skelters het merk BERG. Daarnaast hebben we ook aan onze vakantieganger gedacht zoals elektrische fietsen en skelters. Verder wordt er op onze site ook beschermingsmiddelen aangeboden.

Tegenwoordig is de stimulans niet meer aanwezig om de jongeren te leren sleutelen aan motoren. Bij ons in de werkplaats wel. Hiervoor is bij ons in de werkplaats een plek gereserveerd. De gasten krijgen een gereedschapskar, waar het nodige gereedschap in zit, en ze krijgen een service pakket waarmee ze uit de voeten kunnen.

Sleutel je toch liever zelf thuis in de schuur?  Wij bieden voor een redelijke prijs mooie gereedschapskisten en koffers aan. Verder zijn wij dealer van het mooie speelgoed INFENTO. Bij dit speelgoed is het de bedoeling dat ouders en kinderen samen iets bouwen wat kan rijden. Step of skelter, het kan allemaal. Hiervoor bieden wij verschillende bouwpakketten aan.

Wij zien u graag terug in onze winkel!

Hartelijke groet namens het team Racing House.
Klaas de Boer.